Ons team

U wilt uw huisdier in vertrouwde handen achterlaten. Dan is het fijn om te weten wie er voor uw lievelingsdier gaat zorgen. Aangenaam! We stellen onszelf graag voor aan u!

Ons team van dierenliefhebbers.

 • Bianca
  Bianca Assistente

  Ik ben Bianca en sinds 2008 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Haarlem oost. Ooit begonnen aan een stage en na de 3e stage niet meer weggegaan en 4 dagen per week in de praktijk komen werken. Dit heb ik volgehouden tot ik in 2017 moeder werd van een zoon en om die reden besloten heb om iets te minderen qua werk, sindsdien ben ik nog 3 dagen per week in de praktijk de vinden. De overige dagen besteed ik aan mijn zoon en de 2 katten thuis genaamd Dibbes en Nosy.

 • Jolanda
  Jolanda Assistente

  Mijn naam is Jolanda

  Sinds oktober 2005 ben ik het team van Dierenkliniek Haarlem-Oost
  komen versterken, voor 3 dagen per week de maandag/dinsdag en donderdag. Ik ben begonnen in de kruistochtstraat met 2 collega’s, mee verhuisd naar de slachthuisstraat en werk nu met 4 collega’s. Het werk op de kliniek is erg afwisselend, we zijn er voor de dieren, maar ook zeker
  voor de eigenaren.

  Wij werken met een professioneel en gezellig team dat goed op elkaar is ingespeeld. Thuis heb ik 2 honden Nino en puk en een kat Luna, wat ik overigens meer dan genoeg vind!

 • Lisa
  Lisa Assistente

  Hallo, ik ben Lisa en woon in Assendelft.
  Sinds 2016 ben ik afgestudeerd aan het Clusius college in Alkmaar als paraveterinair. Sinds ik klein ben heb ik altijd al geweten dat ik met dieren wilde werken dus eigenlijk heb ik mijn droom gevolgd! Ik doe dit werk dus ook met veel plezier.

  Thuis heb ik zelf ook nog 2 katten, Bowie en Ozzy.

 • Nikita de Grauw
  Nikita de Grauw Dierenarts

  Mijn naam is Nikita de Grauw. Eind 2015 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Naast de opleiding heb ik gewerkt bij het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam en heb ik in een asiel en dierenkliniek gewerkt in Portugal en Egypte om de zwerfdieren daar te kunnen helpen.

  Binnen de diergeneeskundige zorg heeft de interne geneeskunde mijn interesse. Om mij hierin verder te verdiepen volg ik verschillende nascholingen. Daarnaast heb ik dit jaar de opleiding cytologie afgerond waardoor er beter cel onderzoek gedaan kan worden in de praktijk.

  Als ik naast het werk in de praktijk tijd over heb, houd ik ervan om te wandelen over het strand of in de duinen. Ik ga graag hardlopen en af en toe wel eens surfen, maar ik geniet er ook van om even thuis te zijn met mijn vriend en twee katten.

 • Peter Leyfeldt
  Peter Leyfeldt Dierenarts

  In September 1990 ben ik afgestudeerd aan de fac. Diergeneeskunde te Utrecht. Na een aantal jaren te hebben waargenomen in diverse praktijken in  de regio’s  Haarlem en Haarlemmermeer en een kort dienstverband in Zoetermeer, heb ik mij op 7 december 1992 als zelfstandig dierenarts gevestigd.

  Naast mijn liefde voor alle gezelschapsdieren heb ik ook speciale belangstelling voor reptielen, een groep diersoorten, die een steeds belangrijkere plek innemen bij vaak zeer gemotiveerde liefhebbers.

  Inmiddels heb ik ruim 25 jaar mijn eigen dierenkliniek en nog steeds is iedere dag een nieuwe uitdaging, die mij prikkelt en motiveert om alles uit mezelf te halen voor een zo goed mogelijke behandeling van onze patiëntjes (en ook zeker hun baasjes)