Onze kliniek

Dierenkliniek Haarlem-Oost is een zeer goed uitgeruste eerstelijns-dierenkliniek, waar twee dierenartsen en drie paraveterinairen werkzaam zijn.

Dierenarts Peter Leyfeldt is de kliniek begonnen in december 1992 en sindsdien is de kliniek uitgegroeid tot een zeer drukke dierenkliniek , waar dierenartsen en paraveterinairen dagelijks garant staan voor de best mogelijke zorg voor uw huisdier

Tarieven

Tarieven

Bij het vaccineren van de dieren ligt bij ons de nadruk op de gezondheid van het te vaccineren dier. Voor een vaccinatie worden de dieren uitgebreid onderzocht. Het vaccineren van een niet gezond dier, zou juist een risico kunnen betekenen.

Het team

Het team

U wilt uw huisdier in vertrouwde handen achterlaten. Dan is het fijn om te weten wie er voor uw lievelingsdier gaat zorgen. Aangenaam! We stellen onszelf graag voor aan u!

Nieuws

Nieuws

In onze kliniek werken wij uitsluitend op afspraak.  Het grote voordeel daarvan is, dat wij bij de (meestal telefonische) intake al een goed idee krijgen, waarvoor het betreffende huisdier langskomt.

Een blik in onze praktijk.

Onze kliniek biedt ruimte aan twee dierenartsen en drie paraveterinaire medewerkers, die met al hun inzet garant staan voor een optimale zorg voor uw trouwe huisdier. De kliniek is hiervoor zeer modern uitgerust om deze zorg te kunnen bieden.